Το καλύτερο για το μωρό

Σημαντικά στοιχεία για την υγεία του παιδιού σας

  • Αμέσως μετά τη γέννηση, το ανοσοποιητικό του μωρού σας καθώς και τα πεπτικά του όργανα δεν είναι πλήρως αναπτυγμένα. Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τηρούνται ορισμένοι απλοί διατροφικοί κανόνες.
  • Το πεπτικό σύστημα στο οποίο βρίσκονται εκατομμύρια «καλά βακτήρια», παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού
  • Το ανοσοποιητικό σύστημα των μωρών είναι αδύναμο τους πρώτους μήνες της ζωής τους, με αποτέλεσμα να είναι πιο ευάλωτα σε τροφικές αλλεργίες και μολύνσεις.
  • Το ανοσοποιητικό σύστημα χρειάζεται τουλάχιστον τρία χρόνια για να αναπτυχθεί πλήρως. Γι’ αυτό το λόγο, η διατροφή του μωρού πρέπει να περιλαμβάνει ειδικά θρεπτικά στοιχεία που υποστηρίζουν την άμυνα του οργανισμού, όπως προβιοτικά. Αυτά βρίσκονται στο μητρικό γάλα, καθώς και σε ορισμένα γάλατα.
  • Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) συστήνει ρητά τον αποκλειστικό θηλασμό για τους πρώτους 6 μήνες. Η Humana υποστηρίζει πλήρως αυτή τη σύσταση. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε βρεφικό γάλα, συμβουλευτείτε πρώτα τον παιδίατρό σας. Τα γάλατα της Humana αποτελούν μια εύπεπτη εναλλακτική, που θα σας επιτρέψει να δώσετε στο μωρό σας όλα όσα χρειάζεται για ένα καλό και υγιές ξεκίνημα στη ζωή.
babys_best