Φρουτοπουρέδες
tree_icon

Τα μωρά χρειάζονται το καλύτερο από εμάς. Εμείς τους δίνουμε το 100%.

Κάθε παιδί είναι ένα θαύμα της φύσης. Και εμείς, στην Humana δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι για τη φυσική ανάπτυξη ενός παιδιού απαιτούνται τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά της φύσης. Για να επιτύχουμε αυτήν την ποιότητα, δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας κάθε μέρα.

 • Ποιότητα βιολογικής καλλιέργειας

  Για τα βαζάκια και τους φρουτοπουρέδες, χρησιμοποιούμε συστατικά βιολογικής καλλιέργειας. Είναι ήπια επεξεργασμένα για να διατηρούνται όσο το δυνατόν πιο φυσικά και νόστιμα.

 • Σπιτικές συνταγές

  Αντλώντας έμπνευση από τις μαμάδες, δημιουργήσαμε συνταγές που έχουν ακριβώς την ίδια γεύση με τις σπιτικές και είναι ιδανικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του μωρού σας σε κάθε στάδιο της ζωής του.

 • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή αλατιού

  Περιέχουν μόνο τα απαραίτητα. Τα βαζάκια και οι φρουτοπουρέδες  περιέχουν φυσικές ποσότητες ζάχαρης ή αλατιού. Η πρόσθετη ζάχαρη ή το αλάτι δεν είναι ούτε αναγκαία αλλά ούτε και υγιεινή.

 • Ευκολία

  Τα προϊόντα μας είναι εύχρηστα και ιδιαίτερα οι φρουτοπουρέδες αποτελούν υγιεινές και νόστιμες επιλογές για σνακ ενδιάμεσα των γευμάτων. Ανοίξτε τη συσκευασία, πιέστε το περιεχόμενο επάνω σε ένα κουτάλι και απολαύστε.

 • Υφές & συστατικά προσαρμοσμένα στην κάθε ηλικία

  Τα συστατικά μας ανταποκρίνονται ιδανικά στις διατροφικές ανάγκες των μωρών, σύμφωνα με την ηλικία τους και το στάδιο ανάπτυξης, στο οποίο βρίσκονται.

 • Ασφάλεια

  Παρακολουθούμε την πορεία κάθε συστατικού, από τη συγκομιδή μέχρι το τελικό προϊόν. Οι πολλαπλοί έλεγχοι διασφαλίζουν την ανώτερη ποιότητα των βιολογικών συστατικών καθενός από τα προϊόντα μας.